زهره بهرهبر ادامه داد: هدف شکل گیری مناطق آزاد مشترک ارائه خدمات، مدیریت و مالکیت مشترک است که توسعه دیپلماسی اقتصادی، ارتقاء همکاریهای منطقه، تشویق و حمایت متقابل از سرمایهگذاران و توسعه زیرساختهای تجاری را سبب میگردد.
بهره بر ادامه داد: افزایش درآمد ارزی، سرمایهگذاری خارجی و درآمدهای دولت در کنار رشد صادرات و ارتقاء مهارت نیروی انسانی از جمله مزایای دیگر مناطق آزاد مشترک میباشد.
وی، برنامهریزی، سرمایهگذاری، راهاندازی، بهرهبرداری و توسعه زیرساختها، ارائه خدمات، بازسازی و نگهداری، بهینهسازی و اجرای طرحهای توسعهای، تحکیم و توسعه روابط کشور جهت بهرهمندی از ظرفیتهای بالقوه طرفین، توسعه صادرات و رونق تجارت، تشویق و حمایت متقابل از سرمایهگذاران مشترک را از محورهای اصلی مناطق آزاد مشترک عنوان کرد.
مدیرهماهنگی امور نهادهای مالی دبیرخانه شورایعالی مناطق آزاد از پیگیری ایجاد منطقه آزاد مشترک ارس و مغری ارمنستان خبر داد و خاطرنشان کرد: در راستای تحقق این موضوع، مشاور رئیسجمهور و دبیر شورایعالی مناطق آزاد با آرسن آواگیان، سفیر ارمنستان در تهران دیدار و گفتگو کردند.
بهره بر در پایان افزود: اکثر کشورهای آسیای میانه پیگیر ایجاد کریدور شرق به غرب میباشند که ارس بهعلت واقع شدن در این کریدور میتواند نقش مهمی ایفا کند.
این نشست با حضور علی نوید، معاون اقتصادی و سرمایهگذاری منطقه آزاد ارس، داداشزاده، رئیس پایانه مرزی شهرستان جلفا و سایر مدیران منطقه آزاد ارس برگزار گردید.
بررسی ایجاد منطقه آزاد مشترک ارس و مغری، ایجاد دروازه مشترک مرزی، برگزاری نمایشگاه محصولات تولیدی ارس در ایروان ارمنستان از دیگر مباحث مطرح شده در این نشست بود.