رئیس هیات مدیره منطقه ویژه اقتصادی اسلام‌آبادغرب:

ظرفیت منطقه ویژه اقتصادی اسلام آبادغرب برای تبدیل شدن به قطب‌ پتروشیمی کشور

 رئیس هیات مدیره منطقه ویژه اقتصادی اسلام‌آبادغرب معتقد است، این منطقه با پروژه‌های متعددی که در دست اجرا دارد، در آینده به یکی از قطب‌های پتروشیمی کشور تبدیل خواهد شد.

 کیوان کاشفی با اشاره به وضعیت کنونی منطقه ویژه اقتصادی اسلام‌آبادغرب و پیشرفت‌های متعددی که در این منطقه صورت گرفته، گفت: این منطقه به عنوان تنها منطقه ویژه اقتصادی کاملا خصوصی کشور به همت اتاق بازرگانی و تعدادی از واحدهای صنعتی استان کرمانشاه در حال رونق گرفتن است.

کاشفی با بیان اینکه بعد از طرح توسعه اولیه وسعت این منطقه به ۱۴۲ هکتار رسید، خاطرنشان کرد: توسعه مجدد ۱۰۰ درصدی این منطقه و اضافه شدن ۱۴۰ هکتار دیگر به وسعت آن در دست اقدام است.

به گفته رئیس اتاق کرمانشاه طرح توسعه این منطقه با توجه به استقبال خوب بخش خصوصی و وجود متقاضیان متعدد جهت واگذاری زمین، قطعا توجیه خواهد داشت.

وی، تعداد طرح‌های تولیدی و صنعتی که اکنون در این منطقه در دست انجام است را بیش از ۱۲ طرح اعلام کرد که بخش عمده‌ای از آنها در حوزه نفت، گاز و پتروشیمی است.

رئیس هیات مدیره منطقه ویژه اقتصادی اسلام‌آبادغرب اضافه کرد: از این تعداد سه طرح پتروشیمی اسلام‌آبادغرب، ماهان شیمی و پتروشیمی اهداف از طرح‌های تکلیفی وزارت نفت هستند.

کاشفی، از پیشرفت حدود ۳۰ درصدی پتروشیمی اسلام‌آبادغرب به عنوان یکی از طرح‌های بزرگ این منطقه یاد کرد که بزرگترین تولیدکننده «متانول» در کشور خواهد شد و در مرحله بعدی نیز تولید «پروپیلن» دارد.

وی با اشاره به اینکه این طرح پتروشیمی می‌تواند نزدیک به ۳۰۰ واحد پایین دستی داشته باشد، ابراز امیدواری کرد با مجموع طرح‌های در دست اقدام در حوزه نفت، گاز و پتروشیمی، منطقه ویژه اقتصادی اسلام‌آبادغرب به یکی از قطب‌های پتروشیمی ایران تبدیل شود.

رئیس هیات مدیره منطقه ویژه اقتصادی اسلام‌آبادغرب افزود: پتروشیمی شرکت اهداف نیز در زمینه تولید «پلی اِل» فعالیت خواهد داشت و شرکت ماهان شیمی نیز « فرمالین» تولید خواهد کرد.

کاشفی، واحدهای دیگری از جمله پالایشگاه نفت، پتروپالاش، تولید الیاف از پروپیلن، تولید پنل‌های خورشیدی، تولید کاغذ و مقوا از کرافت، تولید قطعات گچی و کناف و… را از دیگر طرح‌های مهم و در دست احداث این منطقه برشمرد و عنوان کرد: هم‌اکنون دو پالایشگاه کوچک و واحد تولید قند و شکر نیز در منطقه فعال است.

وی، یکی دیگر از اقدامات مثبتی که در منطقه ویژه اقتصادی اسلام‌آبادغرب انجام شده را مستقر شدن گمرک اختصاصی در منطقه با کد گمرکی مستقل برشمرد و گفت: خوشبختانه طی دو هفته گذشته اولین واردات و صادرات منطقه به ثبت رسید و از این پس واحدها می‌توانند از طریق گمرک منطقه ویژه اقتصادی برای واردات تجهیزات تولید و یا صادرات کالاهای تولیدی خود استفاده کنند.

رئیس هیات مدیره منطقه ویژه اقتصادی اسلام‌آبادغرب، ابراز امیدواری کرد با راه‌اندازی واحدهای در دست احداث و رونق واردات و صادرات در منطقه ویژه اقتصادی اسلام‌آبادغرب، این منطقه در آینده نزدیک به یکی از قطب‌های اقتصادی بزرگ و مهم کرمانشاه تبدیل شود.

Share on facebook
Share on twitter
Share on telegram
Share on whatsapp
Share on print

لینک کوتاه خبر:

https://fznews.ir/?p=9915

fznews

fznews

منتظر دریافت گزارش های شما عزیزان جهت بررسی و انتشار در پایگاه خبری مناطق آزاد ایران هستیم

اخبار مرتبط:

نظر خود را وارد کنید

آدرس ایمیل شما در دسترس عموم قرار نمیگیرد.

  • پربازدیدترین ها
  • داغ ترین ها

پربحث ترین ها

تصویر روز:

پیشنهادی: