به گزارش پایگاه خبری و تحلیلی مناطق آزاد ایران ، رئیس پارک علم و فناوری خراسان جنوبی در آیین تجلیل از نفرات برتر استارتاپ ویکند هوش مصنوعی گفت: برای نخستین بار در خراسان جنوبی، هفته نوآوری با هدف تبدیل دانایی به دارایی و رساندن محصول به بازار برگزار شد و این رویداد ارزشمند نشاندهنده جایگاه فناوری در زنجیره اقتصاد مقاومتی است.
سیدعلیرضا ذوالفقاری افزود: یکی از چالشهای اساسی که با آن مواجه هستیم، کاهش ورودی به حوزه نوآوری است. این کاهش به عوامل مختلفی از جمله کاهش داوطلبان گروه ریاضی در دانشگاهها برمیگردد.
ذوالفقاری ادامه داد: اگر رویدادهای نوآورانه جدید برگزار نکنیم، همچون درختی بیثمر خواهیم بود و به همین دلیل، از طریق برنامهریزی دقیق، درصدد تقویت ورودی نوآوری هستیم.
وی، به تاریخچه رویدادهای نوآوری در خراسان جنوبی اشاره کرد و گفت: نخستین رویداد نوآوری در ایران در سال ۱۳۹۱ در تهران برگزار شد و دومین آن در سال ۱۳۹۲ در بیرجند به عنوان دومین شهر کشور شکل گرفت.
رئیس پارک علم و فناوری خراسان جنوبی ادامه داد: با وجود سابقه طولانی، طی ۱۲ سال تنها ۹ رویداد در بیرجند و ۱۳ رویداد در کل استان برگزار شده که زیبنده استان ما نیست.
ذوالفقاری افزود: در سال جاری، تحولی اساسی در تعداد رویدادها ایجاد شده و انتظار میرود بهجای برگزاری سالانه یک رویداد، به هشت رویداد در سال برسیم.
وی درباره رویدادهای آتی نیز بیان کرد: پس از این رویداد هوشمند، رویدادهای دیگری در فردوس، بیرجند و دیگر شهرستانها با موضوعاتی مانند گیاهان دارویی، صنعت ساختمان و گردشگری پایدار برگزار خواهد شد.
رئیس پارک علم و فناوری خراسان جنوبی اظهار کرد: این رویداد با مشارکت ۱۴۸ شرکتکننده و ارائه ۸۶ ایده برگزار شد.
ذوالفقاری گفت: حضور ۱۴ تیم ملی و بینالمللی نشاندهنده استقبال گسترده از این حرکت نوآورانه است و از همه عزیزانی که در این رویداد شرکت کردند، سپاسگزارم و امیدوارم ایدهها بتوانند جایگاه خود را در بازار پیدا کنند.
وی با ابراز امیدواری برای ادامه فعالیتهای نوآورانه گفت: راهاندازی کالج نوآوری و کتابخانه تخصصی نوآوری از برنامههای مهم سال آینده است. امیدوارم این حرکتها بتوانند خراسان جنوبی را به قطب فناوری کشور تبدیل کنند.